blank header

 

De vuurvreters

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

 

Speedcoaching by Special Forces

Wij brengen speedcoaching naar je toe met een uniek concept waarbij een overheerlijke feestelijke avond wordt gecombineerd met inzicht in jezelf, en indien gewenst zelfs in je team of organisatie.

De vuurvreters nemen hun eigen vuurtonnen mee en steken een ruige BBQ voor je aan. Wij kunnen overal komen waar het vuur maar wil branden dus of het nou op de parkeerplaats van je bedrijf is, het terras van een school- of voetbalkantine, een evenemententerrein of grote loods/schuur. Ook kunnen wij prachtige outdoor locaties voor je regelen waar we dan afspreken.

Speedcoaching: Onze coaches staan klaar bij de brandende vuurtonnen en zodra jij bij een coach aankomt mag je een bijzondere vraag beantwoorden. Hieruit ontstaat een bijzonder gesprek dat écht ergens over gaat. BBQ: Grote stukken kwaliteitsvlees met overheerlijke verse kruiden aangevuld met overheerlijke geroosterde groenten.

De vuurvreters: Onze coaches zijn de teamleden van Special Forces in Business, o.a. bekend van www.decoachingsreisvanjeleven.nl. Het zijn mensen die door hun bijzondere achtergrond en unieke krachtige werkwijze met recht vuurvreters genoemd mogen worden. Coaches die weten hoe je het vuur aan krijgt en het brandend houdt, coaches die met 1 vraag gelijk tot de kern kunnen komen. 

Zin om je op te warmen bij onze vuurton, inzicht te krijgen van onze coaches en je vingers af te likken bij onze BBQ ? Mail dan naar vuurvreters@sfib.nl of bel 085-4867380 voor meer informatie of een afspraak.

Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89