blank header

 

Business 2 Business

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

 

Zoals het in onze missie staat ondersteunen wij organisaties met onze militaire én civiele expertise op krachtige wijze bij het gedragen doorvoeren van verandering en ontwikkeling. Wij richten ons op organisaties in beweging. Of het nu om krimp, groei of transitie gaat; wij kunnen passende maatwerk ondersteuning bieden die ervoor zorgt dat doelen behaald worden.

Wij werken altijd op basis van een zeer grondige analyse en maken op basis daarvan een gedegen plan van aanpak. Dit stemmen wij af met onze opdrachtgever en bij een akkoord gaan we samen aan de slag om het plan tot uitvoering te brengen. Met samen bedoelen wij ook écht samen. Met onze CLEVER approach bieden wij een integrale oplossing voor alle uitdagingen die wij tegen komen. Onze kernwaarden houden ons op koers en onze expertise zal een verrijking voor de organisatie zijn.

Wij hebben focus op het doel en stellen de mens centraal. Zo dragen wij bij aan een optimaal bedrijfsresultaat en een plezierig werkklimaat bij onze partners.

 

SFiB team

Op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van Special Forces in Business B.V. zijn de Algemene Voorwaarden van Special Forces in Business B.V. van toepassing. Een exemplaar wordt u op aanvraag toegestuurd. Special Forces in Business B.V. is sedert 26 februari 2018 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sinds deze datum neemt deze besloten vennootschap alle activiteiten, overeenkomsten, daaruit vloeiende verplichtingen en alle middelen van Ares Beheer B.V. over die, tot deze datum, behoorden bij de handelsnaam Special Forces in Business welke, tot deze datum, in eigendom van Ares Beheer B.V. was.

Special Forces in Business B.V.

Anthonie Fokkerstraat 63C

3772 MP BARNEVELD

KvK: 71002200

ING rek: NL 30 INGB 0006 6630 89